666

Trochę ciekawostek – na weekend (czego to ludzie nie wymyślą ...


Kuchnia wêgierska
4 cienkie sznycle cielêce
pieprz
150 g ¶wie¿ych grzybów
2 jaja
100 g posiekanej szynki wêdzonej
30 g mas³a
1 ³y¿ka posiekanej zielonej pietruszki
60 g t³uszczu

Grzyby oczy¶ciæ, umyæ, posiekaæ, razem ¿ wêdzon± szynk± i zielon± pietruszk± poddusiæ na ma¶le, posoliæ, oprószyæ pieprzem i odstawiæ do wystygniêcia. Dodaæ jaja i dok³adnie wymieszaæ. Farsz na³o¿yæ równomiernie na sznycle, zrolowaæ je i obwi±zaæ nitk±. Sma¿yæ na rozgrzanym ma¶le. Przed podaniem na stó³ zdj±æ nici.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • strefamiszcza.htw.pl
  • Copyright (c) 2009 TrochÄ™ ciekawostek – na weekend (czego to ludzie nie wymyÅ›lÄ… ... | Powered by Wordpress. Fresh News Theme by WooThemes - Premium Wordpress Themes.